Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(927 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
PJo napisał:

Jeden sprzeda drugiego za 2 kr wiecej za h itd.

wstydu nie masz, żeby tak we własne gniazdo
w Naród, który Cię poczoł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Pracuję w firmie budowlanej gdzie około 30% to Polacy.
Jakoś tak śmiesznie się złożyło że jeden z kierowników dostał nowy projekt i dobierał sobie załogę.
Szefa firmy uprosił aby to byli sami Polacy nie chciał Norwegów.
Ciekawe czemu, może to z powodu wydajności Norweskiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
PJo napisał:
ewunia200 napisał:
PJo napisał:
ewunia200 napisał:
Akurat to nie ja jestem w ich bazie danych co nie zmienia faktu,ze znajoma mi osoba pracowala tam 2 lata,otrzymala super referencje i zapewnienie dalszej...owocnej współpracy...może za szybko pracowała i zawstydziła norweskiego właściciela firmy?.....chociaż...norwedzy tacy efektywni....no nie wiem...

Ta ta zawstydzila Takich to sie trzyma bo robia renomę .
widać chcial skakać wyżej jak mógł to sie go pozbyli
ewentualnie nie chcial strzelać z ucha

no mie mierz wszystkich swoja miarką..

Raczej stoje z drugiej strony i wiem jak to wygląda w praktyce
Jeden sprzeda drugiego za 2 kr wiecej za h itd.
swoja droga dziwne ze w tak kiepskiej agencji taki fachowiec aż dwa lata się meczyk?
...masz racje..ja tez pomyslałam o 30 srebrnikach....eh...zycie..co nie zmienia faktu,że się zrobili super nie mili..zwłaszcza kiedy co niektórzy w rekrutacji mają od niedawna norweskie nazwiska(mąż norweg ?)...a potrafili dzwonic o 6 rano,że na 7 jest robota...mam swoje zdanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
wynajmuja bo jest zapotrzebowanie a jak nie bendzie to przestana wynajmowac ot co

i tyle tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(PawelOrlich)
Wiking
Pracowałem w tej firmie nie jest to może najgorsza firma na start. Co nie zmienia faktu ze stawki sa zaniżane a kontrakty nie podpisywane na dwa do czterech miesięcy co najwyżej na dwa tygodnie i zawsze znajda sposób zeby czegoś nie zapłacić np. Nadgodzin czy wynagrodzenia za dni świąteczne, było tez całkiem sporo przypadków z brakującymi godzinami mi to sie na szczęście nie zdazylo. Być może sie trochę zmieniło od tego czasu nie wiem pozdrawiam załogę clock work
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
PawelOrlich napisał:
było tez całkiem sporo przypadków z brakującymi godzinami mi to sie na szczęście nie zdazylo.
to tylko tak powtarzasz co ci Zenek z Mietkiem mówili?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok